IQ Option Придружна програма - IQ Trading North Macedonia - IQ Trading Северна Македонија

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во IQ Option


Што е придружна програма со IQ Option

IQ Option нуди до 50% од приходите на брокерите од сите нивни трговци, сè додека се активни на IQ Option платформата.


Зошто IQ Option Affiliate

Уникатната платформа IQ Option ви дава најголем профит. Можете да се фокусирате на вашиот сообраќај, а ние ќе ги извршиме останатите
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во IQ Option
плаќања
 • IQ Option автоматски ја пренесува вашата заработка на претпочитаната сметка за онлајн плаќање двапати месечно

Нема одбитоци за салдо
 • Не можете да имате негативно салдо во програмата IQ Option. Вашиот приход е целосно составен од профит

Поддршка за повеќе платформи
 • Производот на IQ Option е достапен во веб верзија и мобилна апликација. Можете подеднакво ефикасно да возите сообраќај од сите канали

Повеќејазичен бренд
 • IQ Option претставува милиони клиенти од 175 земји кои зборуваат 13 јазици и тие секогаш се враќаат на платформата IQ Option за повеќе

Универзални врски
 • IQ Option ја врши работата за откривање на локацијата, јазикот и уредот на вашите корисници и ги испраќа до најсоодветната целна страница

Исчистете ја аналитиката
 • Анализирајте ги вашите резултати во реално време користејќи пригодни извештаи и филтри за податоци


IQ Опција прима плаќање

IQ Option испраќајте ја вашата заработка на претпочитаната сметка за плаќање двапати месечно, во рок од 3 работни дена
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во IQ Option


Како функционира придружната програма со IQ Option

1. Започнување
 • Ако имате веб-локација или блог или купувате интернет сообраќај, можете да ја објавите вашата партнерска врска на вашата страница или реклама

2. Вашата врска
 • Корисникот кликнува на вашата врска или реклама (не можете да се регистрирате себеси, вашите роднини или вашите пријатели). IQ Option означете го овој корисник со вашиот единствен ID

3. Регистрирање клиенти
 • Корисникот се регистрира на платформата IQ Option и започнува со тргување

4. Пресметката на добивка
 • Добивате до 50% од профитот на брокерите според активноста за тргување со вашите клиенти

5. Плаќање
 • Двапати месечно, IQ Option ја исплаќа вашата заработка користејќи го претпочитаниот платежен систем

Функција за придружна програма со IQ Option


Контролна табла
Статистика во реално време. Контролна табла за аналитика која е најдобар пријател на секоја подружница
 • Проширена геоанализа
 • Разгледајте ги изворите на сообраќајот, земјите и регистрациите
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во IQ Option

Технологијата за следење на Postbacks
IQ Option може да ви пренесе статистика или директно до рекламната мрежа што ја користите
 • Следење на кој било настан во реално време
 • Можете да креирате неограничен број на постбек
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во IQ Option

Плаќања
Користете кој било начин на плаќање што е погоден за вас и складирајте ги вашите информации за идни плаќања
 • Чувајте информации за повеќе сметки за плаќање одеднаш
 • Побарајте исплата на една од вашите сметки и добивајте редовни плаќања на друга - кај нас е лесно!
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во IQ Option


Професионалните менаџери за поддршка на IQ Option можат да ви помогнат да започнете да остварувате профит
 • Менаџерите со IQ Option зборуваат на вашиот јазик
 • Брзи решенија за секој проблем

Најдобар партнер наоколу

И тоа е само статистиката за изминатите 30 дена! Придружете се на рангирањето на IQ Option сега за да бидете со најдобрите од најдобрите
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во IQ Option

Зошто трговците избираат IQ опција?

IQ Option не сметаа дека имаат друг избор освен да создадат неверојатен производ. по влегувањето во индустријата во 2013 година, IQ Option постави цел да создаде најдобра платформа за тргување за сите трговци. Тие ги користеа најновите технологии и иновации за да создадат производ кој им дава на клиентите на IQ Option едноставно, практично и интересно трговско искуство.

IQ Option работи на платформата секој ден за да развие иновативни решенија за секој клиент да се чувствува уникатно. Системот за поддршка на IQ Option е достапен 24/7 за да им помогне на трговците со какви било проблеми на платформата, тимот за развој на IQ Option врши одржување и објавува нови функции, специјалисти за hr ги ангажираат најдобрите експерти за клиентите, маркетинг тимот создава слетувања со најголема конверзија, IQ Option Одделот за придружни програми работи на нови промоции и карактеристики на програмата, а незаменливите партнерски менаџери на IQ Option им помагаат на филијалите да го подобрат квалитетот на сообраќајот заедно со нивната заработка во програмата IQ Option.

IQ Option е уверена дека синергијата помеѓу членовите на тимот е она што го поттикнува успехот што го уживаат компанијата и партнерите на IQ Option.


Карактеристики на платформата
 • Минимален депозит $10
 • Максимален депозит 1000000 УСД на ден
 • Минимална инвестиција $1
 • Максимална инвестиција 20 000 УСД
 • Нема минимално барање за повлекување
 • БЕСПЛАТНА ДЕМО СМЕТКА од 10 000 УСД
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во IQ Option


400+ средства
 • Бинарни опции
 • Дигитални опции
 • CFD на Forex
 • CFD на акции
 • CFD на ETF
 • CFD на Crypto
 • CFD на стоки


Јазици Поддржани од служба за корисници 24/7

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во IQ Option
Thank you for rating.