Жешка вест

Како да отворите демо сметка на IQ Option
Упатства

Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со користење на виртуелни средства. Средствата, понудите, индикаторите за тргување и сигналите се целосно идентични. Така, демо сметката е одличен начин за обука, тестирање на сите видови стратегии за тргување и развивање на вештини за управување со пари. Тоа е совршена алатка која ќе ви помогне да ги направите првите чекори во тргувањето, да видите како функционира и да научите како да тргувате. Напредните трговци можат да практикуваат различни стратегии за тргување без да ги ризикуваат своите пари.

Последни вести

Како да депонирате пари во IQ Option преку Skrill
Упатства

Како да депонирате пари во IQ Option преку Skrill

Има многу опции од кои можете да изберете кога правите депозит и е-паричник Skrill е една од нив. Тоа е дигитален паричник кој поддржува широк спектар на валути и ви овозможува да испраќате и примате пари онлајн.