Rishikimi i IQ OptionPërmbledhja e opsionit të IQ

IQ Option u themelua në vitin 2013. Ajo ofron shërbime financiare në opsione binare, aksione dhe aksione, monedha dhe tregtim ETF.

Megjithatë, ajo konsiderohet të jetë një nga kompanitë më të zgjeruara në botë me miliona tregtarë.

IQ Options ka tregtarë në shumë vende, në të gjithë botën. Megjithatë, për shkak të kufizimeve të rrepta, IQ Option nuk mund të aksesojë tregtarët nga Afganistani, Shqipëria, Samoa Amerikane, Australia, Bjellorusia, Kanadaja, Komoret, Krimea, Kuba, Republika Demokratike e Kongos, Donetsk dhe Republikat Popullore të Luhanskut, Eritrea, Etiopia, Guam, Haiti, Irani, Izraeli, Japonia, Libia, Mali, Mianmari, Koreja e Veriut, Palestina, Republika e Abkhazisë, Republika e Osetisë së Jugut, Rusia, Sudani i Jugut, Sudani, Siria, Transnistria, Ukraina, Mbretëria e Bashkuar, SHBA, Vatikani, dhe Ishujt e Virgjër të SHBA.

Platforma tregtare dhe faqja e internetit janë të disponueshme në trembëdhjetë gjuhë të ndryshme, të cilat u lejojnë klientëve nga kudo në botë të jenë në gjendje të tregtojnë në një gjuhë që ata preferojnë. IQ Option gjithashtu i lejon tregtarët të zgjedhin monedhën me të cilën tregtohen më rehat. Zgjedhjet e monedhave janë GBP, RUB, EUR, IDR, USD, MUR dhe juan.

Ky rishikim i IQ Option është një analizë e thelluar për të përcaktuar asetet e ndërmjetësit dhe shërbimet e tij të tregtimit në internet.

Karakteristikat kryesore të opsionit IQ
Themeluar në:
2013
Platformat: Platforma
In-House
Depozita minimale:
10 dollarë
Leva:
1:1000
Llogaria Demo e disponueshme:
Po
Tarifa e pasivitetit:
Po**
Shuma e tarifës së depozitës:
0$*

Pro

 • Një mënyrë e thjeshtë dhe e përshtatshme për të hapur një llogari
 • Gama e gjerë e instrumenteve të tregtimit
 • pa tarifa depozite*

Kundër

 • Nuk ofron platforma tregtare MT4 dhe MT5
 • Nuk disponohet për tregtarët në SHBA, Kanada, Australi, Japoni dhe vende të tjera

*Konvertimi i monedhës mund të zbatohet
**10 dollarë në muaj pas 90 ditësh pasiviteti


Çmimet e IQ Option

IQ Option ka fituar shumë çmime, për shkak të aplikimit të tyre yjor të tregtimit, shumëllojshmërisë së instrumenteve të tregtimit dhe ekzekutimit mbresëlënës të tregtimit.

Ndër çmimet e shumta që kanë marrë, tre më prestigjiozët janë: Çmimi i Ekselencës që iu shpërblye në vitin 2017, Aplikacioni më i mirë i Teknologjisë dhe Platforma më e Mirë e Tregtisë Mobile.

Çmimi i Ekselencës jepet nga Akademia e Arteve Interaktive dhe Pamore; IQ Option mori çmimin në 2017 për shkak të standardeve të larta të cilësisë dhe pamjes. Aplikacioni IQ Option u votua si aplikacioni më i mirë në kategorinë e financave.

Çmimi për Aplikacionin e Teknologjisë më të Mirë u dha nga Shoqata e Marketingut në Ueb, e cila i dha aplikacionin më të mirë të teknologjisë IQ Option në 2015 për shkak të aplikacionit të tyre celular, i cili ishte paksa mbresëlënës. Aplikacioni celular IQ Option ishte arsyeja kryesore për fitimin e shumë çmimeve, duke përfshirë Platformën më të Mirë të Tregtimit Mobile në 2015 nga IFM Awards.

Kush është IQ Option

IQ Option pati mjaft udhëtim për të arritur reputacionin e tyre të rëndësishëm sot. Ata u themeluan në vitin 2013. Ata filluan si një ofrues i vogël shërbimesh tregtare dhe përfunduan duke ecur gjithnjë e më lart, derisa u bënë një nga ndërmjetësit më të mirënjohur globalisht të tregtimit online. Ata aktualisht kanë 48,091,542 përdorues aktivë tregtarë, nga 213 vende të botës. Vlerësimi i tyre i transaksioneve ditore nga përdoruesit e tyre aktivë është 1,338,793. Kjo do të thotë se ata kanë mbi 55,000+ transaksione në orë, nga përdoruesit e tyre aktivë.
Rishikimi i IQ Option
Ata aktualisht kanë 48,091,542 përdorues aktivë tregtarë, nga 213 vende të botës.
Rishikimi i IQ Option
Vlerësimi i tyre i transaksioneve ditore nga përdoruesit e tyre aktivë është 1,338,793. Kjo do të thotë se ata kanë mbi 55,000+ transaksione në orë, nga përdoruesit e tyre aktivë.

Rishikimi i IQ OptionTarifat e opsionit të IQ

Në IQ Option, ata vlerësojnë që klienti të marrë saktësisht atë që i nevojitet përpara se të merret me koston e transaksionit, gjë që është e rrallë në mesin e ndërmjetësve Forex. Ata kërkojnë disa shuma për depozita dhe tërheqje.
Opsioni IQ Etoro XM XTB
Tarifa e llogarisë Nr Nr Nr Nr
Tarifa e pasivitetit po po po Nr
Tarifa e depozitës 0$* 0$ 0$ 0$
Tarifa e tërheqjes 2% (nga $1 në $30) 25 dollarë 0$ 0$

Tarifat e depozitave dhe tërheqjes së opsionit IQ

Tarifat e depozitave dhe tërheqjes
Tarifa e depozitës 0 USD*
Tarifa e tërheqjes 2% (nga $1 në $30)
Kufiri minimal i tërheqjes 2 USD
Depozita minimale 10 USD

Përhapet opsioni IQ

XM Opsioni IQ XTB
Tarifa standarde EURUSD 0.00017 0.9 0.0001
Tarifa standarde GBPUSD 2.1 0.0003
Tarifa e standardit AUDUSD 0.00019 1.2 0.0002
Tarifa standarde EURCHF
Tarifa standarde EURGBP 0.0002 2 0.0004

Pro

 • pa tarifë depozite*
 • Tërheqja dhe depozitimi i shumës minimale është i vogël
 • Kërkoni verifikimin e llogarisë për depozitimin dhe tërheqjen e parë

Kundër

 • Procesi i tërheqjes që kërkon kohë

* Mund të zbatohet konvertimi i monedhës


Rishikimi i IQ OptionHapja e llogarisë

Ekzistojnë dy lloje të llogarive tregtare kur bëhet fjalë për IQ Option, të cilat janë: Llogaria Reale dhe Llogaria VIP. Llogaria reale është e disponueshme, me vetëm një depozitë të kërkuar prej 10$ për të filluar llogarinë.

Llogaria VIP është e disponueshme për klientët që depozitojnë shuma të konsiderueshme (shuma e saktë mund të ndryshojë).

Pro

 • Llojet e llogarive të disponueshme bazuar në vëllimin dhe përvojën e tregtimit
 • Në dispozicion si llogari demo
 • Llogaria VIP ka veçori të personalizuara
 • Llogaria reale ka një depozitë minimale të ulët

Kundër

 • Depozita minimale e lartë për llogarinë VIP
 • Konkurset tregtare janë të disponueshme vetëm për tregtarët jashtë BE-së


Llogaria reale e opsionit IQ

Për tregtimin e drejtpërdrejtë, IQ Option kërkon një depozitë minimale prej dhjetë dollarësh dhe tregtarët e rinj mund të shpenzojnë vetëm dhjetë dollarë për të aktivizuar dhe funksionuar llogarinë e drejtpërdrejtë. Llogaria reale mund të arrihet me një investim dhjetë dollarësh, minimalisht, dhe nuk ka kufizime kur bëhet fjalë për funksionet e tregtimit.

Llogaria reale ofron mundësinë që tregtarët të mund të marrin pjesë në disa gara tregtare që janë ngjarje në platformën tregtare, por për tregtarët që banojnë jashtë BE-së. Mund të provoni të përdorni Llogarinë Reale përmes Llogarisë Demo Falas për të kuptuar se si funksionon, pa u përballur me ndonjë humbje të konsiderueshme financiare.

Pro

 • Depozita minimale e ulët
 • Shuma minimale e ulët e investimit
 • Qasje në mbi 300 instrumente tregtare

Kundër

 • Qasje vetëm në platformën e brendshme të tregtimit të IQ Option


Llogaria VIP e opsionit IQ

Në dy kushte. Dy kushtet janë si më poshtë: Llogaria VIP është në dispozicion të klientëve që depozitojnë shuma të konsiderueshme (shuma e saktë mund të ndryshojë). Ai përbëhet nga veçoritë e llogarisë Reale dhe veçoritë e personalizuara; veçoritë e personalizuara që ato ofrojnë janë një menaxher personal në thirrjen e tregtarit dhe një raport mujor mbi të dhënat e tregtimit të tregtarit.

Pro

 • Ofrohen veçori të personalizuara
 • Raporti mujor për të ndjekur të dhënat e tregtimit të tregtarëve
 • I përshtatshëm për tregtarët me përvojë ose vëllim të lartë tregtimi

Kundër

 • Nuk hyn në platformat kryesore të tregtimit


Si të hapni një llogari të opsionit IQ

Procesi i regjistrimit të llogarisë demo dhe llogaria standarde janë të njëjta, nuk ka asnjë ndryshim
HAPI I PARË: Plotësoni emrin tuaj të plotë, adresën e emailit dhe fjalëkalimin për llogarinë. Ju mund të lidhni mediat tuaja sociale me aplikacionin për t'u regjistruar nga atje.Rishikimi i IQ Option
HAPI I DYTË: Filloni tregtimin!

Rishikimi i IQ Option


Programi i Filialit IQ Option

IQ Option u ofron tregtarëve një program filial për tregtarët që duan të rrisin më shumë të ardhurat e tyre; programi po i lejon tregtarët të fitojnë fitim duke inkurajuar të tjerët të tregtojnë me platformën. Nëse vendosni të bashkoheni me programin e filialeve, thjesht do t'ju duhet të ndani lidhjen tuaj të filialit. Kur një tregtar tjetër regjistrohet me IQ Option nëpërmjet lidhjes tuaj, ai do të shoqërohet me ID-në tuaj unike.

Ju do të merrni shpërblimet tuaja sapo përdoruesit që janë regjistruar përmes lidhjes tuaj të fillojnë të tregtojnë në platformën IQ Option. Fitimi juaj varet nga aktiviteti tregtar i klientit, ku mund të fitoni rreth 70% të fitimit të përdoruesit. Programi i Filialit është një program i pakufizuar dhe fitimet paguhen çdo dy muaj. Sipas IQ Option, ka 115,410 bashkëpunëtorë në 178 vende.

Rishikimi i IQ OptionDepozita dhe Tërheqje

Me opsionin IQ, ekziston një shumë minimale për të depozituar prej dhjetë USD ose GBP ose EUR. Tregtarët mund të zgjedhin mënyrën e tyre të depozitimit. Ka disa hapa që duhet të ndërmerren që tregtarët të bëjnë depozitimin e tyre të parë, ku duhet të marrin pjesë në procesin e verifikimit të llogarisë.


Depozitat

IQ Option u ofron tregtarëve të saj metoda të ndryshme të depozitave dhe tërheqjeve në dhe nga llogaria e tregtarit. Tregtarët tani mund të përdorin metoda të tilla si: Kartat e Debitit (Maestro dhe Visa Electron), Kartat e Kreditit (Visa dhe MasterCard), së bashku me pagesat elektronike (Skrill, MoneyBookers, CashU dhe Neteller).

IQ Option është në gjendje të përpunojë pagesat përmes Transferimit Wire; me shumën minimale aktuale për tërheqje është dy dollarë. Koha që duhet për të përpunuar kërkesat për tërheqje është një ditë pune, por institucioni financiar vendor mund të paguajë për këtë proces.

Pro

 • pa tarifë depozite*
 • Depozita minimale e ulët
 • Gama e gjerë e metodave të depozitimit
 • Nevojitet verifikimi për depozitimin e parë për të garantuar sigurinë

Kundër

 • Mungesa e shumëllojshmërisë për monedhat bazë

* Mund të zbatohet konvertimi i monedhës


Opsionet e depozitës së opsionit IQ

 • Kartë Krediti\Kartë Debiti
 • Kuletat elektronike
 • Transferte bankare


Tërheqjet

Me tërheqjen e fondeve nga llogaritë tregtare nga IQ Option, metoda e përdorimit të tregtarëve mund të jetë në kontrast me metodën e depozitimit. Portofoli elektronik për tërheqje është i ngjashëm me atë të depozitave. Nëse një depozitë është bërë përmes një pagese elektronike, atëherë tregtarët duhet të tërheqin fondet në të njëjtën llogari elektronike.

Megjithatë, pavarësisht metodës së tërheqjes që zgjedh tregtari, ai përpunon urdhrin ose kërkesën e tregtimit në harkun kohor prej tre ditësh pune. Me kartat bankare dhe ndërmjetësuesit e pagesave, mund të ketë kohë të shtuar në përpunimin e kërkesës.

Pro

 • Kërkohet shuma minimale e ulët e tërheqjes
 • Metoda të ndryshme të tërheqjes
 • Kuletat elektronike përpunojnë kërkesat në çast

Kundër

 • Mund të paguhen tarifa nëse tërhiqeni nga banka
 • Procesi i ngadaltë i tërheqjes me transfertë bankare


Opsionet e tërheqjes së IQ Option

 • Kartë Krediti\Kartë Debiti
 • Kuletat elektronike
 • Transferte bankare

Rishikimi i IQ OptionPlatformat e Tregtisë

Rishikimi i IQ Option
Për të tregtuar me IQ Option, mund të shkarkoni platformën e tyre të tregtimit në desktop ose pajisjen tuaj celulare, cilido qoftë softueri që keni.

Kur bëhet fjalë për platformat e tregtimit, IQ Option nuk ndoqi trendin e përfshirjes në platformat kryesore tregtare si MT4 dhe MT5. Ata tani kanë platformën e tyre tregtare të IQ Option, e cila është e lirë për ndërmjetësin dhe e dobishme për tregtarin.

Megjithatë, ka mungesë opsionesh kur bëhet fjalë për analiza dhe grafikime. Platforma e tregtimit përbëhet nga një ndërfaqe e spikatur dhe është e disponueshme në formate online dhe të shkarkueshme. Fatkeqësisht, versioni i shkarkueshëm i softuerit është një imitim i platformës tregtare të bazuar në ueb, me të njëjtat avantazhe dhe disavantazhe.

Ekziston opsioni i mjetit të grafikut që lejon tregtarët të zgjedhin nga grafikët e ndryshëm që është i dobishëm për zbulimin e modeleve të grafikëve. Platforma e tregtimit për këtë firmë brokerimi është funksionale dhe e këndshme vizualisht, por mund të mos jetë e dobishme në analizë.


Platforma e Tregtimit në Ueb dhe Desktop

Platforma e tregtimit në internet IQ Option, platforma është shumë e lehtë për t'u përdorur dhe është e dizajnuar mirë. Do të zbuloni se funksionet e kërkimit janë të lehta për t'u lundruar dhe nuk do të gjeni ndonjë problem kur bëhet fjalë për dërgimin e një porosie. Llojet e porosive në platformën e tregtimit në internet janë pesë llojet e porosive të lartpërmendura, të cilat janë gjithashtu të disponueshme në aplikacionin celular.

E vetmja gjë që i ka kapur tregtarët në befasi janë burimet arsimore të përshtatshme që gjenden në platformën e tregtimit, ku mund të shikoni videot bazë se si të përdorni platformën.

Platforma e tregtimit në desktop dhe platforma e tregtimit në internet kanë të njëjtat veçori, duke përjashtuar që platforma e desktopit është një shtesë shtesë dhe platforma e internetit është përmes faqes së internetit.

Në përgjithësi, platforma e tregtimit në internet e IQ Option është mjaft mbresëlënëse dhe ka fituar disa çmime për shkak të veçorive të saj unike dhe paraqitjes së saj të dizajnuar mirë.

Pro

 • Struktura e lehtë për t'u përdorur
 • Paraqitje e projektuar mirë
 • E disponueshme në 13 gjuhë
 • Instrumente të ndryshme tregtare në dispozicion


Platforma e Tregtisë Mobile

Me IQ Option, ju keni mundësinë të shkarkoni aplikacionin e tyre celular në pajisjen tuaj, në mënyrë që të mund të bëni tregti në lëvizje. Do të zbuloni se ka mjete grafiku që ishin të disponueshme në platformën e tregtimit në ueb në aplikacionin celular.

Mund të përdorni të gjitha llojet e porosive të lartpërmendura në aplikacionin celular dhe të jeni në gjendje të vendosni sinjalizime në pajisjen tuaj. Sinjalizimet dhe njoftimet do t'ju bëjnë të ditur nëse ka ndonjë ndryshim çmimi, nëse çmimi juaj arrin objektivin e tij dhe do t'ju mbajnë të përditësuar për çdo ngjarje të rëndësishme përkatëse.

Në përgjithësi, platforma tregtare IQ Option është konsideruar si një sukses pasi ka shumë çmime të shpërblyera për to, në lidhje me aplikacionin celular. Tregtarët kanë vlerësuar përpjekjet për të akomoduar tregtarët që janë në lëvizje me strukturën e tij miqësore dhe të lehtë për t'u naviguar.

Pro

 • Punon si në iOS ashtu edhe në Android
 • Strukturë miqësore për përdoruesit
 • Alarmet dhe njoftimet janë të disponueshme

Kundër

 • Në dispozicion vetëm për të tregtuar me CFD dhe opsione

Rishikimi i IQ OptionTregjet dhe Instrumentet Financiare

Në IQ Option tregtarët mund të tregtojnë mbi 300 lloje të ndryshme të aseteve themelore. që përbëhet nga një zgjedhje e çifteve të monedhës, aksioneve, indekseve të tregut, CFD dhe mallrave. IQ Option gjithashtu ka përfshirë një përzgjedhje të 12 llojeve të ndryshme të llojeve të kriptomonedhave për klientët e saj për të tregtuar.

Lista e tregjeve të disponueshme për tregtim po rritet me një ritëm konstant po rritet me një ritëm konstant. Firma zgjeroi listën e aksioneve dhe aksioneve dhe mori të kaluarën totale mbi 190. Ata shpërndanë tregjet në të gjithë artikujt si nafta, argjendi dhe ari u shtuan në listat e aseteve të tregtisë dixhitale.

Me çdo produkt, madhësitë minimale të tregtisë ndryshojnë. Kjo do të thotë që opsionet dixhitale dhe binarët mund të hapen për 1 dollarë, megjithatë një CFD Forex ka një madhësi minimale tregtare prej 20 dollarë.

Mbi 190 stoqe 12 Kriptovalutat
Mbi 20 ETF Mbi 30 palë monedhash
Mbi 40 opsione 3 Mallra

Rishikimi i IQ OptionMjetet e Kërkimit të Tregut dhe Tregtimit

IQ Option vlerësohet shumë për një mori burimesh dhe materialesh arsimore që janë gjerësisht të disponueshme për të gjithë klientët dhe tregtarët e tij. Faqja e internetit përmban material trajnimi që synon audiencën e tregtarëve fillestarë, si dhe tregtarët ekspertë. Burimet dhe materialet edukative përfshijnë video tregtare, webinare dhe mësime.

Tregtarët kanë aftësinë të arrijnë disa nga librat elektronikë dhe një seksion FAQ që trajton të gjitha pyetjet më të zakonshme. Këto burime trajnimi ofrojnë informacion të dobishëm për tregtarët me aftësi dhe përvojë të ndryshme.

Së bashku me burimet e trajnimit, faqja e internetit e ndërmjetësit u lejon klientëve mundësinë për të arritur video tutoriale të ndryshme, metoda analize dhe udhëzime se si të bëhen mbi strukturën e platformës IQ Option.

Pro

 • Burimet arsimore të disponueshme për të gjithë tregtarët
 • Ndihma vizuale në dispozicion
 • Webinare interaktive të disponueshme për përgjigje më të hapura
 • Seksioni i saktë FAQ
 • Shumëllojshmëri mjetesh grafiku

Kundër

 • Mbulohen vetëm temat bazë


Mjetet e Tregtimit të Opsionit të IQ

Me opsionin IQ, do të gjeni shumë mjete grafiku dhe shumëllojshmëri për t'ju ndihmuar gjatë tregtimit. Mjetet e grafikimit në të cilat do të keni akses janë: Grafikët e qirinjve, Qirinjtë e zbrazët, Grafikët e zonave, grafikët e vijës dhe grafikët me shirita. Këto mjete grafiku janë të disponueshme në platformën e tregtimit të IQ Option për t'i përdorur kur jeni duke tregtuar.

Mjetet tregtare që ofron opsioni IQ
Ushqim Lajm Kalendarët Ekonomikë
Sinjalizim çmimi i personalizueshëm Ndjenja e tregtarëve
Marrëveshje e drejtpërdrejtë në komunitet

Pro

 • Furnizimi i lajmeve është i saktë me ngjarjet në kohë reale
 • Sinjalizime të personalizuara të çmimeve që i përshtaten nevojave tuaja tregtare
 • Komuniteti tregtar për të bashkëvepruar dhe diskutuar strategjitë tregtare

Kundër

 • Asnje
Këto mjete tregtare janë shumë efikase për ju, nëse jeni duke tregtuar me IQ Option. Furnizimi i lajmeve përditësohet çdo ditë, ndonjëherë më shumë se një herë në ditë. Kalendarët ekonomikë mbulojnë çdo ngjarje të madhe tregtare në të gjithë botën, dhe kalendarët ofrojnë njoftime për t'ju njoftuar për ngjarjen.

Komuniteti interaktiv i Tregtisë i lejon tregtarët të ndajnë idetë e tregtimit dhe madje të mësojnë nga njëri-tjetri, në lidhje me zgjidhjet e tregtimit dhe strategjitë e tregtimit.

Treguesit e opsionit të IQ

IQ Option ofron treguesit e mëposhtëm përmes platformës së tij tregtare:

 • Mesatarja Lëvizëse (MA): këta tregues, të tillë si Mesataret Lëvizëse të Smooth Simple dhe Mesataret Lëvizëse Eksponenciale, mund t'ju ofrojnë njohuri për tendencat aktuale dhe mund të përdoren me tregues të ndryshëm.
 • Divergjenca e konvergjencës mesatare lëvizëse (MACD): ky tregues tregon se ku takohen dhe ndahen mesataret lëvizëse.
 • Indeksi i Forcës Relative (RSI): ky tregues ndihmon në gjetjen e fuqisë së një tendence aktuale dhe pikave të mundshme të kthimit të tij. Ai gjithashtu krahason midis rritjeve absolute të çmimit të një aktivi tregtar me uljen totale të çmimit.
 • Treguesit Stoch ose Stochastic Oscilator: është një tregues që tregon pozicionin aktual të një çmimi dhe duke e krahasuar atë me ekstremet e periudhës së zgjedhur; është një përqindje që ju ndihmon të përcaktoni pikat e mundshme të kthimit.
 • Gama mesatare e vërtetë (ATR): ky tregues tregon paqëndrueshmërinë aktuale të një aktivi tregtar në periudhën e zgjedhur, ku përcakton edhe normën e ndryshimit të kuotave.
 • SAR Parabolik : është një tregues i ngjashëm me MA-të, por pozicioni ndryshon në varësi të çmimit dhe lëviz me kombinimin e përshpejtimit të lartë.
 • Indeksi mesatar i lëvizjes me drejtim (ADX): ky tregues tregon fuqinë e një tendence përpara se të ndodhin lëvizjet e çmimeve, dhe gjithashtu tregon çdo ndryshim të mundshëm në paqëndrueshmërinë e tregut.
 • Fraktal: këto janë seri që tregojnë maksimumin dhe minimumin lokal të kurbave të çmimeve, së bashku me pikat e kthimit të tregut.
 • Indeksi i Kanalit të Mallrave (CCI): mat shpejtësinë me lëvizjet e çmimeve dhe ndihmon tregtarët të përcaktojnë ndryshimet e ardhshme të tregut ose të analizojnë forcën e një tendence.
 • Treguesi Alligator: ky tregues ndihmon në vlerësimin e lëvizjes së tregut në drejtim dhe ndihmon në filtrimin e brezave anësore.
 • Oscilator i mrekullueshëm: ky tregues është një raport i vizualizuar i dy mesatareve të thjeshta lëvizëse, me një tregues të shpejtë dhe një tregues të ngadaltë. Ky tregues tregon zhvillim të ri.
 • Bandat Bollinger: këta tregues tregojnë tendencat e një diapazoni dinamik për ndryshimet e çmimeve.
 • Treguesit e vëllimit: këta tregues përcaktojnë sasitë e aktivit të zgjedhur tregtar që janë blerë dhe shitur brenda një periudhe të caktuar, duke treguar interes.


Porositë e opsionit IQ

Porositë e shumëzuesit janë lloje porosish që u lejojnë tregtarëve të rrisin ROI-në e tyre, ose kthimin e investimit, nëpërmjet një shumëzuesi. Nëse keni një shumëzues, ndryshimet e çmimit të aktivit tuaj tregtar do të rriten me njëzet, pesëdhjetë ose 100 herë. Urdhri i shumëzuesit do të rrisë fitimet tuaja, por në këmbim do të përballeni me më shumë rrezik financiar.

Urdhrat e ndalimit të humbjes janë lloje porosish që i lejojnë tregtarët të përcaktojnë një humbje financiare maksimale për të cilën ata janë të gatshëm të bien dakord gjatë një tregtimi. Me urdhrat Stop-Loss, pasi të keni arritur shumën financiare që keni specifikuar si humbje maksimale, tregtia mbyllet për të frenuar humbjen tuaj.

Porositë e marrjes së fitimit janë lloje porosish që funksionojnë në drejtim të kundërt me urdhrin Stop-Loss, ku mund të mbyllni një tregti herët dhe të mblidhni fitimin tuaj kur të arrijë shumën që keni specifikuar.

Porositë e ndalimit në fund janë lloje porosish që zgjerojnë idenë e një porosie me ndalim humbjeje duke përdorur në thelb mbylljen automatike në një ndalesë. Porositë e ndalimit pasues do të lëvizin në përputhje me ndryshimet e çmimeve, në drejtimin që keni specifikuar.

Porositja paraprake është një lloj porosie që i lejon tregtarët të kalojnë në treg vetëm kur një aktiv tregtar ka arritur shumën e saktë të çmimit të specifikuar nga tregtari. Pasi aktivi i tregtimit të ketë arritur çmimin e specifikuar, tregtia do të ekzekutohet automatikisht, pa verifikim.

Llojet e renditjes së opsionit IQ
Urdhërat e shumëzuesit Urdhërat e Ndalimit të Humbjes
Merrni urdhra fitimi Urdhërat e ndalimit pasues
Blini me/porositje paraprake


Rishikimi i IQ OptionShërbimi ndaj klientit

IQ Option mburret vazhdimisht me përgjigjen e shpejtë 247 të shërbimit të tyre ndaj klientit, duke u përgjigjur në 46 sekonda dhe duke zgjidhur të gjitha problemet nën 30 minuta. Ata kanë një ekip të madh për shërbimin ndaj klientit dhe çdo tregtar që ka një llogari VIP shpërblehet me një menaxher personal të llogarisë së shërbimit ndaj klientit.

Pro

 • Përgjigje e shpejtë
 • Përgjigjet përkatëse
 • Në dispozicion për 24/7
 • Mbështet gjuhë të ndryshme

Kundër

 • Asnjë ndërveprim zëri

Mjetet e Komunikimit

 • Email
 • Forma e Kontaktit
 • Bisedë e drejtpërdrejtë
Sipas rishikimeve të klientëve, platforma IQ Option është një përvojë ngritëse; ka vizualisht vlerësues dhe shumica e tregtarëve merren drejtpërdrejt nga tabelat. Platforma e tregtimit ofron një përmbledhje të pozicioneve të hapura të çdo tregtari, si dhe historinë e tyre të tregtimit. Ekziston gjithashtu një seksion për Chats dhe Blogs, i cili është pika kryesore e anës sociale të firmës së ndërmjetësimit. Mbështetja e klientit duket se ka gjithashtu një ndikim mjaft pozitiv te tregtarët, pasi ato janë përgjigje të shpejta dhe relevante nga shërbimi i tyre ndaj klientit.

Rishikimi i IQ OptionEdukimi i klientit

Mënyra më e mirë për të mësuar çdo gjë është duke e provuar nga dora e parë dhe duke marrë një përvojë në kohë reale me të. Kjo është arsyeja pse IQ Option u ka ofruar akses të gjithë tregtarëve me Llogarinë Demo, kështu që ju mund të jeni në gjendje të provoni platformën pa u shqetësuar për humbjen e parave gjatë procesit!

Llogaria tregtare e IQ Option për të mësuar është Llogaria Demo, një simulim i pakufizuar për tregtarët që të provojnë llogarinë pa ndonjë rrezik financiar. Fjala kyçe është e pakufizuar, sepse është pothuajse e padëgjuar që ndërmjetësit të ofrojnë një Llogari Demo të pakufizuar, dhe megjithatë kjo është pikërisht ajo që ofron IQ Option. Llogaria Demo u jep tregtarëve mundësinë të tregtojnë dhe të mos shqetësohen për pasojat financiare, me fonde virtuale deri në dhjetë mijë dollarë. Me opsionin IQ, tregtarët nuk kanë nevojë të japin informacion personal përpara se të regjistrohen në llogarinë demonstruese. Me tregtarët që nuk japin informacionin e tyre personal, kjo i ndihmon klientit të mbrojë privatësinë e tyre dhe i ndihmon ata t'i besojnë ndërmjetësit.


Si të hapni një llogari demo

HAPI I PARË: Plotësoni emrin tuaj të plotë, adresën dhe fjalëkalimin për Llogarinë Demo. Ju gjithashtu mund të regjistroheni duke lidhur mediat tuaja sociale me aplikacionin.Rishikimi i IQ Option
HAPI I DYTË: Filloni tregtimin!
Rishikimi i IQ Option

Rishikimi i IQ Optionkonkluzioni

Si përfundim, IQ Option është një ndërmjetës i sigurt që do të kujdeset për informacionin privat të tregtarit dhe fondet e tregtarit. IQ Option është një ndërmjetës i besueshëm që ofron shumë veçori dhe elemente, ndryshe nga shumica e ndërmjetësve. Ai siguron një shumëllojshmëri instrumentesh tregtare, duke përfshirë opsionet binare, të cilat nuk gjenden në shumicën e ndërmjetësve.

Ekzistojnë dy lloje të llogarive tregtare: Llogaria Reale dhe Llogaria VIP, të cilat mund të simulohen përmes llogarisë së tyre të pakufizuar Demo. Do të mund të përdorni llogarinë Demo për një kohë të pakufizuar, për të aksesuar fondet virtuale prej 10,000 USD. IQ Option u siguron tregtarëve vetëm një platformë tregtare, e cila është platforma e tyre e tregtimit të brendshëm. Ka një terminal ueb dhe desktop, dhe një aplikacion celular. Ka shumë metoda të depozitimit të fondeve dhe tërheqjes së fondeve, duke përfshirë kuletat elektronike. Do t'ju duhet vetëm të paguani një shumë minimale depozite prej dhjetë dollarësh për të depozituar fonde në llogarinë tuaj dhe të filloni të tregtoni me një shumë tregtare prej 1$ për të gjitha aktivet (opsionet dhe CFD-të).

Thank you for rating.