IQ Option Hap llogari - IQ Trading Albania - IQ Trading Shqipëria

Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option


Si të regjistroheni me një email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin “ Regjistrohu ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
2. Për t'u regjistruar duhet të plotësoni të gjitha informacionet e nevojshme dhe të klikoni "Hap një llogari falas"
 1. Shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj
 2. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm
 3. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 4. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
 5. Lexoni "Kushtet e kushteve" dhe kontrolloni atë
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses. Tani nëse dëshironi të përdorni Llogarinë Demo , klikoni "Filloni tregtimin në llogarinë praktike".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese . Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pasi të keni depozituar duke klikuar "Përmbushni llogarinë tuaj me fonde reale".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Për të filluar tregtimin Live duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (depozita minimale është 10 USD/GBP/EUR).

Referojuni këtij artikulli për të ditur më shumë rreth Depozitës: Si të bëni një Depozitë në Opsionin IQ
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Më në fund, ju hyni në emailin tuaj, IQ Option do t'ju dërgojë një postë konfirmimi. Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option


Si të regjistroheni me një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj përmes internetit përmes llogarisë Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Pastaj do t'ju kërkojë që jeni 18 vjeç ose më i vjetër dhe pranoni Kushtet e Kushteve, Politikën e Privatësisë dhe Politikën e Ekzekutimit të Porosisë, klikoni " Konfirmo ".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
2. Dritarja e hyrjes në Facebook do të hapet, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar Facebook

. Butoni "Identifikohu", IQ Option kërkon qasje në: emrin dhe fotografinë e profilit dhe adresën e emailit. Kliko Vazhdo...


Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option

Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Pas kësaj Ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën IQ Option.


Si të regjistroheni me një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Pastaj do t'ju kërkojë që jeni 18 vjeç ose më i vjetër dhe pranoni Kushtet e Kushteve, Politikën e Privatësisë dhe Politikën e Ekzekutimit të Porosisë, klikoni " Konfirmo ".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Regjistrohu në aplikacionin iOS Option IQ

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular IQ Option nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “IQ Option - FX Broker” dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit IQ Option për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Regjistrimi për platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
 3. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm
 4. Kontrolloni "Kushtet e kushteve" dhe klikoni " Regjistrohu "
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Tregti në praktikë" për Tregtim me Llogari Demo.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option


Regjistrohu në aplikacionin Android IQ Option

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular IQ Option nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “IQ Option - Online Investing Platform” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit IQ Option për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Regjistrimi për platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
 3. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm
 4. Kontrolloni "Kushtet e kushteve" dhe klikoni " Regjistrimi "
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Tregti në praktikë" për Tregtim me Llogari Demo.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option

Regjistro llogarinë e IQ Option në versionin celular në ueb

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës tregtare IQ Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare dhe vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.

Prekni butonin "Tregtoni tani" në qendër.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, kontrolloni "Kushtet e kushteve" dhe prekni "Hap një llogari falas".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ Option
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në IQ OptionPyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Sa para mund të fitoj në llogarinë e praktikës?

Ju nuk mund të përfitoni nga transaksionet që kryeni në llogarinë e praktikës. Ju merrni fonde virtuale dhe bëni transaksione virtuale. Është menduar vetëm për qëllime trajnimi. Për të tregtuar duke përdorur para reale, duhet të depozitoni fonde në një llogari reale.


Si të kaloj midis llogarisë së praktikës dhe llogarisë reale?

Për të kaluar midis llogarive, klikoni bilancin tuaj në këndin e sipërm djathtas. Sigurohuni që të jeni në sallën e tregtisë. Paneli që hapet tregon të gjitha llogaritë tuaja: llogarinë tuaj reale dhe llogarinë tuaj të praktikës. Klikoni një llogari për ta bërë atë aktive që të mund ta përdorni për tregtim.


Si mund të mbush llogarinë e praktikës?

Ju gjithmonë mund të rimbushni llogarinë tuaj të praktikës falas nëse balanca bie nën 10,000 dollarë. Së pari, duhet të zgjidhni këtë llogari. Pastaj klikoni butonin e gjelbër Depozita me dy shigjeta në këndin e sipërm djathtas. Hapet një dritare ku mund të zgjidhni cilën llogari të rimbushni: llogarinë e praktikës ose atë reale.


A keni aplikacione për PC, iOS ose Android?

Po, ne po! Dhe në kompjuterë, platforma përgjigjet më shpejt në aplikacionin për Windows dhe Mac OS. Pse është më e shpejtë të tregtoni në aplikacion? Faqja e internetit është më e ngadalshme për të përditësuar lëvizjet në grafik, sepse shfletuesi nuk përdor aftësitë e disponueshme WebGL për të maksimizuar burimet e kartës video të kompjuterit. Aplikacioni nuk e ka këtë kufizim, kështu që përditëson grafikun pothuajse menjëherë. Kemi edhe aplikacione për iOS dhe Android. Ju mund të gjeni dhe shkarkoni aplikacionet në faqen tonë të shkarkimit.

Nëse një version i aplikacionit nuk është i disponueshëm për pajisjen tuaj, mund të tregtoni përsëri duke përdorur faqen e internetit të IQ Option.


Si mund ta siguroj llogarinë time?

Për të siguruar llogarinë tuaj, përdorni vërtetimin me 2 hapa. Sa herë që hyni në platformë, sistemi do t'ju kërkojë të vendosni një kod të veçantë të dërguar në numrin tuaj të telefonit. Mund ta aktivizoni opsionin te cilësimet.
Thank you for rating.